If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами първо са объкали леко конете...175 са, отделно не пише на колко хил. км е!!! А и с тоя автомат...не че нещо но просто е проблемен! Ходи я виж пък може всичко да си е наред!
Не ви ли се струва, че е много голямо разтоянието при фугата на пасажерския Airbag и го няма надписа (незнам де, на фейслифтовите пише ли си Airbag SRS на таблото или са го премахнали), инече колата ми изглежда мн. добре, има си всичко даже шитото табло, само мулти волан и парктроник и липсва. Трябва да се види и диагностира, най-вече автомата и турбото.
Не ви ли се струва, че е много голямо разтоянието при фугата на пасажерския Airbag и го няма надписа (незнам де, на фейслифтовите пише ли си Airbag SRS на таблото или са го премахнали), инече колата ми изглежда мн. добре, има си всичко даже шитото табло, само мулти волан и парктроник и липсва. Трябва да се види и диагностира, най-вече автомата и турбото.
Браво много си наблюдателен наистина има фуга , но и надписа липсва , а трябва да го има
Браво много си наблюдателен наистина има фуга , но и надписа липсва , а трябва да го има
Надписа липсва именно защото колата е с шитото табло и поради тази причина има по-големи фуги на пасажерския AIRBAG. Прегледал съм сумати такива 166-ци и всичките с шито табло изглеждат по този начин. Разгледайте mobile.de и ще ви стане ясно.
Преди горе долу седмица минавах покраи този авто салон не съм се спирал да я гледам просто във движение забелязах че ги няма пръскалките за фаровете мисля че и на снимките се вижда,иначе на първо четене изглежда добре.
Колата е на един приятел, който си е собственик на салончето, миналата седмица я регистрира на неговата си фирма, преди това беше на транзитни, даже викаше че ще си я оставя за него си. Иначе изглежда и върви доста добре. Ако някой има интерес с удоволствие ще му съдействам.
sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment